AcasăBucureștiAlexandru Gâdiuță : Personalul medical trebuie să fie prezent în toate unitățile...

Alexandru Gâdiuță : Personalul medical trebuie să fie prezent în toate unitățile școlare

-

Am avut o discuție constructivă astăzi cu reprezentanții Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB): domnii Silviu Șerban, Coordonator al Direcției de Medicină Școlară, Emanuel Ciochina, Medic Coordonator și Marian Neagu, consilier, despre cabinetele școlare din sectorul nostru.
Personalul medical trebuie să fie prezent în toate unitățile școlare, fie că este vorba despre suplimentarea numărului de posturi sau despre angajări pe posturile vacante.
Școlile trebuie să dispună de dotări și consumabile suficiente și, la nevoie, personalizate în funcție de particularitățile comunităților școlare iar campaniile de educație pentru sănătate ar trebui să nu ocolească nicio școală.
Le mulțumesc interlocutorilor mei pentru deschidere și domnului director Alexandru Ninel Gângu Ionescu, Școala Gimnazială Nr. 161, care a găzduit această întâlnire.
#Preventie #AlexandruGadiuta #Sector6 #Comunitate

Descoperă mai multe la Drumul Taberei 🏙️ București 🌆 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

“Lepra de pui nazist” se adresează afaceristul Dan Dinu, primarului Timișoarei....

0
“Lepra de pui nazist”. Sunt cuvintele cu care, într-o postare recentă, se adresează Dan Dinu, om de afaceri din Timișoara, primarului Timișoarei. “Lepra de pui...

Descoperă mai multe la Drumul Taberei 🏙️ București 🌆 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura