Sunt deja ani buni de când s-a dedicat administrației publice, în Consiliul General și în societatea civilă, și în acest timp și-a dezvoltat o viziune clară cu privire la ceea ce trebuie făcut. Are competențe și experiența să realizeze ceea ce și-a asumat pentru Sectorul 6 și pentru București!

În ultimii 20 de ani a lucrat în proiecte din administrația publică din România și în mai multe țări din regiune (Republica Moldova, Georgia, Kosovo, Ucraina) pentru organizații internaționale prestigioase. A venit la Primărie cu o echipă de experți, oameni pe care i-a cunoscut de-a lungul activității lui profesionale.

A predat timp de șapte ani management la Universitatea din București, având experiență executivă la nivel guvernamental. S-a specializat în administrație publică, în programe de dezvoltare locală. Are experiență executivă, timp de un an (2015-2016). A fost Președinte al Consiliului Național de Integritate și Președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Nu acceptă corupția și s-a revoltat asupra modului în care a ajuns să arate Sectorul 6 și cartierele noastre! Astăzi este Primar al Sectorului 6 pentru a scoate mizeria de pe străzi și mizeria morală din Primărie.

ACUM SE POATE!


Descoperă mai multe la Drumul Taberei 🏙️ București 🌆 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns