Clotilde Armand : Ca să înțelegeți mai bine dimensiunea corupției pe care am găsit-o la Primăria Sectorului 1

0
246
Ca să înțelegeți mai bine dimensiunea corupției pe care am găsit-o la Primăria Sectorului 1, cum erau date contractele către firme de casă transpartinice în schimbul unor “comisoane”, acest caz este elocvent.
Există deja o sentință definitivă, fostul consilier al lui Andrei Chiliman este condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a pretins și primit procente de 10% şi 15% din valoarea unor contracte de reabilitare termică a blocurilor. Șpaga: 1,4 milioane lei.
“Uşurinţa şi îndrăzneala inculpatului în săvârşirea infracțiunilor rezultă si din faptul că remiterile repetate ale sumelor de bani cu titlu de mită s-au desfășurat chiar biroul inculpatului din cadrul Primăriei Sector 1 Bucureşti,” motivează judecătorii. Robert Grigorescu avea atribuții de coordonare a Direcției de Investiții, structura care derula cele mai mari proiecte în Sectorul 1. Lupul care a fost pus paznic la oi!
Iar acesta este doar un caz, mai puțin mediatizat ca anchetele care privesc contractul Romprest (prejudiciu de 944,5 milioane lei) sau achizițiile frauduloase de tablete, termoscanere și nebulizatoare (prejudiciu 67,8 milioane lei) care s-au făcut în timpul pandemiei.
Atacurile PSD și PNL împotriva mea sunt pornite tocmai pentru că am stopat aceste contracte nelegale și supraevaluate. La Sectorul 1, în ultimii 15 ani, liberalii și social- democrații au fost o mare familiei, iar singura lor grijă a fost să se îmbogățească pe banii comunității locale. De asta nu vom face liniște și vom lupta cu hidra asta fesenistă până când cinstea va învinge.
PS. Feriți-vă de primarii care își cumpără liniștea.

Descoperă mai multe la Drumul Taberei 🏙️ București 🌆 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns