Clotilde Armand : Domn’ Marcel… mai țineți minte problemele penale ale colegului dumneavoastră, Dan Tudorache ? Să vă zic ce s-a întâmplat în seara asta la Înalta Curte. Complicele lui Dan Tudorache, Ion Niță, a recunoscut că a cerut șpagă

0
205

„Domn’ Marcel… mai țineți minte problemele penale ale colegului dumneavoastră, Dan Tudorache, cercetat sau judecat în trei dosare penale cu prejudicii record? Să vă zic ce s-a întâmplat în seara asta la Înalta Curte. Complicele lui Dan Tudorache, Ion Niță, a recunoscut că a cerut șpagă pentru contracte cu dedicație la Primăria Sectorului 1, intervențiile se făceau direct în biroul fostului primar.

A fost pus în fața probelor din dosar, sunt mărturii și interceptări ambientale. Înalta Curte a admis astăzi cererea formulată de Ion Niță, prin care cerea să fie judecat în procedura recunoașterii învinuirii pentru a putea beneficia de o reducere a pedepsei.
„Admite cererea formulată de inculpatul Niţă Ion privind judecată în procedura recunoașterii învinuirii. Pronunțată în ședință publică, astăzi, 25 ianuarie 2023.”

Pentru partidul roșu și toți falșii socialiști de acolo: hoțiile din banii publici nu trec neobservate, trecutul vă urmărește, citește ancheta jurnalistică [link în comentarii la ancheta jurnalistică făcută de Centrul de Investigatii Media și Buletin de București – fiindcă la TV cumpărate de PSDPNL nu veți afla nimic] despre ONG-ul controlat de oamenii de încredere a Gabrielei Firea, cum sunt sifonați banii DGASPC Ilfov și DGASPC Sector 3 alocați oamenilor cu problemele de sănătate.

Ăsta este cinism dus la extrem, se fură din banii oamenilor care nu se pot apăra, cu dizabilități severe, mintale dar și fizice. Pentru asemenea anchetă trebuie să intervină autoritățile statului iar dna. Firea să plătească scump.

PNL și PSD au pornit deja campania electorală pentru a-i aduce înapoi pe primarii de diamant, Daniel Tudorache și Gabriela Firea. Au trecut la șantaje mediatice disperate în mass-media plătită din banii publici alocați partidelor politice.”


Descoperă mai multe la Drumul Taberei 🏙️ București 🌆 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns