Fostul primar Gabriel Mutu a lucrat sâmbătă noaptea. Filmat la birou cu o tânără de vârstă fiului său

0
1165

Fostul primar de la sectorul 6, bărbat matur, prezentabil și responsabil – cum altfel ar putea fi un politician în vârstă de 52 de ani – are o pasiune nouă: o domnișoară blondă, care i-ar putea trece cu ușurință drept fiică, dat fiind faptul că Gabriel Mutu, bărbat însurat, are un băiat în vârstă de 21 de ani.

Politicianul Gabriel Mutu, în vârstă de 52 de ani, are o viață personală extrem de activă. Deși căsătorit de mai bine de 26 de ani cu soția lui, Claudia, cu care are împreună un fiu de 21 de ani, fostul primar nu se sfiește să se întâlnească cu domnișoare care ar putea trece lejer drept iubite ale fiului său.

Absolventă de SNSPA și hosstes la eveniment cu europarlamentari

Maria a avut și o oarecare tangență cu ”politica mare”. În sensul că a participat alături de Carmen Avram, fost europarlamentar pe lista Partidului Social Democrat, la diverse evenimente pe care membrul Parlamentului European le-a organizat. Absolventă a facultății SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative) din București, tânăra pare că dorește să-și facă loc în politica din România. Iar de la un politician experimentat ca fostul senator Gabriel Mutu, chiar are ce învăța. Ba, o poate și introduce în cercurile lui de prieteni.

mai mult la :  /evz.ro/video-fostul-primar-gabriel-mutu-a-lucrat-sambata-noaptea-filmat-la-birou-cu-o-tanara-de-varsta-cu-fiul-lui-o-blonda-cu-aspiratii-in-politica.html

 

 

Lasă un răspuns