AcasăDrumul TabereiO nouă linie de autobuz pentru locuitorii zonelor Prelungirea Ghencea, Ghencea și...

O nouă linie de autobuz pentru locuitorii zonelor Prelungirea Ghencea, Ghencea și Drumul Taberei

Începând de luni, 27 decembrie, Primăria București va lansa linia de transport public 322, destinată locuitorilor din Prelungirea Ghencea, Ghencea și Drumul Taberei.

-

Linia de autobuz va avea conexiune cu stația de metrou Râul Doamnei, dar și cu alte mijloace de transport în comun, precum tramvaiul 41.

„Săptămâna viitoare, începând chiar de luni, se înființează o nouă linie de transport public pentru bucureșteni. Linia de autobuz 322 va funcționa în cartierele Ghencea și Drumul Taberei, pe traseul Cartier Rezidențial DIMRI – Prelungirea Ghencea – Str. Râul Doamnei – Drumul Taberei ramura de sud – Str. Brașov – Parcul Drumul Taberei. Această linie are conexiune atât cu metroul din Drumul Taberei (la stația Râul Doamnei), cât și cu alte mijloace de transport în comun – tramvaiul 41, troleibuzele 69, 90 și 93, autobuzele 105, 122, 138, 168, 221 și 368”, a declarat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

 

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

“Lepra de pui nazist” se adresează afaceristul Dan Dinu, primarului Timișoarei....

0
“Lepra de pui nazist”. Sunt cuvintele cu care, într-o postare recentă, se adresează Dan Dinu, om de afaceri din Timișoara, primarului Timișoarei. “Lepra de pui...

Descoperă mai multe la Drumul Taberei | București ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura