Primăria Sectorului 6 din capitală se pregăteşte pentru etapa a III-a a vaccinării. Municipalitatea anunţă că Direcţia de Sănătate Publică evaluează şase centre de vaccinare. Totuşi, Primăria a solicitat suplimentarea acestora pentru a acoperi toată populaţia sectorului.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că Direcţia de Sănătate Publică evaluează şase centre de vaccinare. Cinci sunt organizate în interiorul unor instituţii private şi al şaselea aparţine Primăriei. Primarul Ciucu a anunţat că va solicita autorităţilor sanitare să organizeze mai multe centre de vaccinare în Sectorul 6.

„Drumul Taberei nu este acoperit, în rest sectorul stă relativ bine. Noi am oferit soluţii şi pentru Drumul Taberei. Acum trimit o adresă la DSP Bucureşti prin care le solicit încă două centre de vaccinare pentru Drumul Taberei. Avem, totuşi, circa 390.000 de locuitori în Sectorul 6, iar un număr de doar 6 centre cu 35 de puncte de vaccinare mi se pare cam puţin”, a scris, pe Facebook, primarul Ciprian Ciucu.

mai mult la    /www.mediafax.ro/

Lasă un răspuns